Kommunikation

Jublo Kommunikation


Se her hvad Jublo kommunikation kan

Lad kunderne følge med i opgaven

Med Jublo Kommunikation kan du lade kunderne følge med i opgaven helt automatisk, ved oprettelse af en ordre modtager kunden en sms eller mail - som indeholder et unikt link, til opgaven. Kunden kan nu skrive via dette link til håndværkeren hvor efter dialogen ender i håndværkerens Jublo med svar muligheder på både mail og sms.

Alternative Text

Automatiske Notifikationer

Håndværkeren kan opsætte jublo således at jublo selv kan sende påmindelser til kunden helt automatisk, det kan gøres ved at man opsætter en "Trigger" et eksempel kan være man opretter en ordre og kunden modtager en "Ordrebekræftelse" ligeledes kan dette gøres med et hav af muligheder, såvidt at jublo kan bruges til at minde kunden om aftalte tidspunkt, eller minde dem om at betale deres faktura, og en masse andet.

Alternative Text

Undgå Misforståelser

Med Jublo Kommunikation forenkler vi dialogen og gør det nemmere at få ting på "Skrift" så der ikke opstår misforståelser og fejl kommunikation. da alt vil bleve gemt på den given ordre inde i jublo,s system. og altid kan tilgås både fra kundens side men også fra håndværkerens.

Alternative Text