Intregrationspartnerer

Jublo integrerer naturligvis til mange udbydere af relevante it-værktøjer til håndværkere. Her er et lille udvalg:​

Ordrestyring.dk er udviklet til håndværksvirksomheder, som gerne vil have mere styr på økonomien hele vejen gennem workflowet.
I ordrestyring kan du oprette og sende tilbud, ordrer og fakturaer samt registrere time- og materialeforbrug på hver enkelt opgave. Du har altid det fulde overblik over både økonomi og opgaver, så du kan træffe velinformerede beslutninger i det daglige.

Minuba er online ordre- og sagsstyring til både mindre og større virksomheder. Du får overblik over virksomhedens opgaver og aktiviteter, hvad der kan faktureres, og hvordan arbejdstiden bruges. Du får også et overblik over hvilke varer, omkostninger og ydelser, der bruges på arbejdsopgaverne.

Lundberg Data er forhandlere af store og små it-løsninger. De er certificeret partner for Microsoft, men samarbejder også med andre firmaer, der har udviklet løsninger til gavn for håndværksbranchen. De udvikler også selv for at sikre, at håndværkere får lige præcis det, de har brug for. Og de sørger for, at tingene spiller sammen.

Optimer din forretning med Smartday. er optimalt for dig der har medarbejdere på farten. De kan slippe for at skrive tids- og materialeforbrug på ulæselige lapper og i stedet lave deres registrering direkte på deres smartphone. Derudover kan de oprette ordre til deres kunder imens de er ude hos dem. For virksomhedslederen giver det også et meget bedre overblik over udviklingen i forretningen.

KlarPris samler leverandørerne ét sted, så du får det fulde overblik over markedet. Derfor sparer du både tid og ressourcer, når du handler via markedspladsen.

  • Få dine leverandører samlet ét sted, så du ikke skal besøge flere hjemmesider, hver gang du handler.
  • Se alt i netto-priser med markedets smarteste indkøbsalgoritme.
  • Brug en søgemaskine der kan forudsige, hvilke varer du leder efter, lige meget hvordan du søger.​
 

Jublo søger altid seriøse samarbejdspartnere, der gennem sine produkter eller services, bidrager til forbedret og mere effektiv drift hos kunderne.

Mener I, at vi sammen kan forbedre vores fælles kunders forretning, så hører vi gerne fra dig.

Er du vores nye Intregrationspartner?

Udfyld nedenstående og vi tager kontakt