Ny platform giver 60 VVS’ere en nemmere hverdag.

juli 4, 2018 in ReferencerNy platform giver 60 VVS’ere en nemmere hverdag.

Jublo giver MIH VVS en nemmere hverdag og flere kræfter til vækst

Effektive arbejdsgange og simpel kommunikation gør arbejdet nemmere for de administrative medarbejdere og ikke mindst svendene ude i marken. MIH VVS har længe sagt nej tak til papirer og langsomme forretningsgange. De er blandt Jublo største kunder og må siges at være nogle af branchens digitale frontløbere. "Vi har i lang tid været elektroniske og har haft som mål at fjerne alt papirgang, hele tiden opsøge systemer, som kunne systematisere og forenkle vores processer. Ligeledes har det har været et krav, at svendene skulle være mere selvkørende. Vi ledte blandt flere løsninger og faldt for den løsning som Jublo har udviklet” fortæller Rasmus Bork-Nielsen.

Indblik i en digitaliseret hverdag

Alle snakker om digitalisering og teknologiens muligheder. Men er det rigtigt, hvad de siger? Kan man få så store fordele, som man taler om? For MIH VVS betyder den simple digitalisering, at de nu arbejder smartere. Jublo giver dem muligheden for at flytte pengene fra administration over til investering i vækst. Rasmus Bork-Nielsen konkluderer: ”Med Jublo har vi fået et forbedret og systematiseret workflow. Alle ordre ligger nu i ét system, og intet bliver glemt. Vi sparer både tid og penge.”

Mersalg er også blevet nemmere

"Vi kan oprette tilbud, når vi står ude ved kunden. Men mere interessant er, at svendene får nemmere ved at sælge ekstra. Kunderne har nemmere ved at sige ’Nej tak’ over e-mail end ansigt til ansigt" ”Vi så hurtigt fordelen i, at vores svende selv kunne oprette tilbud i Jublo, når de fysisk var ude ved kunden. Det gør to ting: den ene er, at opgaven ikke først skal skrives ind i ét system, sendes til kontoret for så at blive lavet til et tilbud og sendt til kunden” Og han tilføjer: ”Det andet er, at vores svende nemt kan sælge ekstra til kunderne, fordi de har overblik over alle delene til opgaven, når de står derude og nemt kan vise kunden mulighederne” siger Rasmus smilende.   Hvad tror du, at den simple digitalisering koster? Jublo er i sin enkelhed en simpel digitalisering, alle håndværkere bør drage nytte af. Vores platform er lavet for at blive tjent hjem, og derfor er Jublo billig på den gode måde. Prisen for ubegrænset antal bruger er 500 kroner pr. måned for kommunikationsmodulet. Vil du vide mere om hvad Jublo kan gøre for din forretning? - så kontakt os her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *